Arriba la Festa Major de la Coromina

Última revisió 16-11-2020 23:13
22/08/2012

Aquest cap de setmana la Coromina celebrarà la seva Festa Major, una de les cites destacades del calendari festiu de la vila. Des del divendres 24 i fins dilluns 27 se succeiran concerts, balls d'envelat, cercaviles, teatre.... i l'esperat piromusical, una de les principals atraccions de la Festa Major de la Coromina.

El tret de sortida de la Festa Major el donarà l'obra de teatre Arsénico por Compasión" que representarà la companyia la Cua del Gat a les 10 de la nit. A les 12 les Bruixes de Cardona oferiran un correfoc pels carrers de la Coromina acompanyats de la música del grup Laietans. La festa acabarà amb el concert dels grups Revoltijo, Laietans i Strombers.

L'endemà dissabte, les activitats començaran a les 6 de la tarda amb animació infantil i xocolatada. També a les 6 es disputarà el partit de futbol dels veterans de la Coromina. A les 8 del vespre començarà el passacarrers i, a continuació, es pronunciarà el pregó de festes. A les 11 de la nit serà el torn de la tronada i a les 12 el grup Crystal amenitzarà el gran ball de Festa Major.

La jornada de diumenge començarà a les 11 del matí amb l'ofici solemne en honor a sant Ramon Nonat. Ja a la tarda, se celebrarà el 1r Torneig de futbol "Josep Torrents", i a les 7 es farà el passacarrers amb els gegants, acompanyats de la Banda de Música de Cardona. La Cobla de Cardona oferirà una audició de sardanes a les 8 del vespre i a dos quarts d'onze començarà el piromusical. Els actes de diumenge finalitzaran amb el ball a l'envelat, a càrrec del grup Trifàsic.

La darrera jornada de la Festa Major de la Coromina inclourà l'ofici religiós del matí i el sopar-espectacle, amb l'actuació de la Faràndula i Charly Music. Una tronada final acomiadarà la Festa Major de la Coromina 2012.

La Comissió de Festes de la Coromina i l'Ajuntament de Cardona us conviden a participar als actes i a gaudir de la Festa Major.

"