Cardona presenta els productes gastronòmics del Tricentenari

Última revisió 16-11-2020 23:15
21/03/2014

Les Pedres de la resistència", "el Pa del Setge", el vi "1714" i els olis ecològics Migjorn, principals reclams gastronòmics del Tricentenari a Cardona.

Aquest diumenge 23 de març la vila de Cardona presentarà els producte gastronòmics que acompanyaran la commemoració del Tricentenari de la fi de la Guerra de Successió a la vila ducal.

Amb motiu de la commemoració, l'Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i la Unió de Botiguers i Comerciants han impulsat aquesta iniciativa encaminada a donar a conèixer la vila i la seva història des del vessant gastronòmic.

Diumenge, a partir de les 11 hores i durant tot el matí, es presentarà la mostra i degustació dels productes a la plaça de la Fira, davant del Centre Cardona Medieval. L'oferta de productes és ben diversa i la conformen "Les Pedres de la resistència", elaborades pels pastissers locals, "el Pa del Setge", dels Flequers de Cardona, "1714", el vi commemoratiu del Tricentenari, de Vins i Caves Piteus i també una variada mostra d'olis ecològics Migjorn. També es comptarà amb existències per a la venda d'aquests nous productes locals.

"