S'obre una convocatòria d'ajuts de lloguer per a majors de 65 i menors de 35 anys

Última revisió 26-02-2024 13:13
26/02/2024

Consulteu aquí els terminis i la informació per a presentar les sol·licituds en cada cas

L’Ajuntament informa que s’obren, a partir de demà, les sol·licituds per a dues línies d’ajuts per al pagament de lloguer. Per una banda, per a persones majors de 65 anys i, per altra, menors de 35 anys. Els ajuts provenen del govern de la Generalitat de Catalunya. 

En tots dos casos, per tramitar la sol·licitud, hi ha dos canals: presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Cardona o via telemàtic a través del següent enllaç https://habitatge.gencat.cat/ajutlloguer

Ajuts de lloguer per a persones majors de 65 anys

El termini per sol·licitar aquests ajuts s’inicia demà, 27 de febrer, i s’allargarà fins el 27 de març. Els beneficiaris poden ser persones que tinguin 65 anys o més i que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. L’import de la subvenció és de fins a 200 euros.

Sobre els requisits, cal complir els següents:

•             Tenir 65 anys o més en la data de publicació de la convocatòria..

•             Estar empadronat a l’habitatge.

•             No s’accepten contractes de lloguer entre persones que tinguin parentiu.

Ajuts de lloguer per a persones menors de 35 anys

El termini per a presentar sol·licituds s’iniciarà una mica més tard, a partir de l’11 de març, i s’allargarà fins el 12 d’abril.

En aquest cas, les persones beneficiàries són joves de 35 anys o menys, titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. L’import de la subvenció pot arribar fins a un màxim de 250 euros.

Els requisits són els següents:

•             Estar empadronat a l’habitatge.

•             No s’accepten contractes de lloguer entre persones que tinguin parentiu.

 

*Adjunt trobareu les bases per a més informació.

 

Documents adjunts