La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català visitarà Cardona coincidint amb la projecció mensual de cinema

Última revisió 13-12-2021 10:45
13/12/2021

Judith Colell, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, obrirà la sessió de cinema mensual "Cicle Gaudí"

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 19 de desembre, a les 18 hores, el film “Chavalas", de Carol Rodríguez Colás.

La presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, Judith Colell, obrirà la projecció del Cicle Gaudí d'aquest diumenge, amb una introducció sobre el circuit estable de cinema català, que ja compta amb cinc anys d'història al municipi, i per parlar sobre l'estat de la cultura a Catalunya. Colell és la nova presidenta de l'Acadèmia des del passat mes de juny.

Sinopsi de "Chavalas”

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues de l’adolescència, es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. La protagonista (Vicky Luengo), haurà d’enfrontar-se a les seves arrels i acceptar el seu passat. Aquest viatge el farà de la mà de les seves amigues, Desi (Carolina Yuste), Soraya (Ángela Cervantes) i Bea (Elisabet Casanovas) amb les quals, tot i el pas del temps i les seves diferències, seguirà mantenint la seva amistat.

Una còmedia costumbrista que s’allunya dels clixés i aposta per ensenyar la cara més autèntica de la generació mil·lènial.

 

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/chavalas/