L'Escola d'Arquitectura del Vallès exposarà aquest dijous les propostes pels entorns de Cardona

Última revisió 28-03-2023 13:10
28/03/2023

Una trentena d’estudiants presentaran dijous a la tarda un recull de propostes adreçades a millorar l’àmbit urbà de la vila

El Màster Universitari en Arquitectura l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona, organitza una sessió informativa aquest dijous a la tarda. Serà oberta a tots els veïns i a entitats, i serà a les 18:30 hores al Centre Cívic.

La trentena d’estudiants que realitzen aquest Màster presentaran la publicació que han fet amb un recull de propostes adreçades a la millora de l’àmbit urbà de Cardona, que els han servit per al seu projecte final de carrera. Entre d’altres, promouen idees d’adequació de l’espai públic, del paisatge urbà i de rehabilitació del teixit edificat que puguin ser útils al consistori i al conjunt de la ciutadania.

El propòsit de l’Escola d’Arquitectura del Vallès és generar propostes que responguin a necessitats reals i concretes, tant d’incidència pública com privada, i poder posar al servei d’aquestes demandes tot el potencial de recerca que es genera des de la Universitat.