Obert el període de matriculacions a l'Escola Municipal de Música - Musicant

Última revisió 01-06-2022 17:27
01/06/2022

Durant els propers mesos s’anunciarà l’obertura d’uns ajuts econòmics per la reducció de la quota

Fins el proper 17 de juny està obert el període de matriculacions a l'Escola Municipal de Música "Musicant" per al proper curs 2022-2023. Aquestes es poden fer en horari de secretaria (17 a 20 h) i per telèfon (93 868 46 20). Les matriculacions estan obertes a partir dels 3 anys (infants que començaran P-3) fins a adults sense límit d'edat

Per aquest proper curs els preus comptaran d’un petit increment després de mantenir-se intactes el curs passat. Els preus, així com tota l'oferta educativa, es poden consultar a la web de l'escola musicantcardona.wordpress.com

Novetats en la programació

L'escola manté els mateixos programes però s'hi afegeixen algunes novetats. Per exemple, s'oficialitza la roda d'instruments durant el curs de Bàsic 1 que permet que els infants puguin decidir amb millors condicions quin instrument triaran per al curs següent. També s'ofereix la possibilitat de fer classes de grup de dues persones dins el programa individualitzat i també es potencia la participació en conjunts de l'escola dins d'aquest mateix programa. 

Ajuts econòmic

A més, l’Ajuntament de Cardona, de la mà de la regidoria d’Educació i de Serveis Socials, ha creat una nova línia d’ajuts econòmics per l’alumnat de l’escola per tal de garantir la igualtat d’oportunitats per a l’accés a la formació musical. Els beneficiaris, de 3 a 18 anys, hauran de complir uns criteris econòmics i socials que preveurà una reducció de la quota.

El termini d’aquests ajuts s’obrirà durant l’estiu i s’anunciarà properament, a través dels canals oficials de l’Ajuntament (www.cardona.cat i xarxes socials), l’obertura per poder fer les sol·licituds.