Ja és al carrer el nou número de la revista municipal 'Més Cardona!'

Última revisió 17-11-2020 20:14
21/10/2019

El número 32 de la revista municipal 'Més Cardona' ja és al carrer. L'Ajuntament ja està repartint exemplars a les cases de la vila i és previst que aquesta setmana ja siguin a les llars de tots els cardonins i cardonines, així com a diferents equipaments públics.

L'edició recull les principals notícies de Cardona del tercer trimestre del 2019 (de juliol a setembre), amb una portada que recull la defensa que recentment s'ha produït al poble sobre el Corre de bou.

En les següents pàgines, trobarem informació sobre la conformació del nou govern municipal, sobre els ajuts per a l'emprenedoria, sobre la visita del conseller Bargalló a les escoles de Cardona o sobre la Borsa de Lloguer d'Habitatge, que ja ha aconseguit tancar 8 contractes i té 16 pisos més en espera de poder ser posats a disposició del mercat.

També hi trobarem un article d'opinió de cada un dels grups polítics que tenen representació al ple (ERC, PSC i PDeCAT), així com una contraportada que exposa les tres fotografies guanyadores de la Festa Major.

La revista també es pot consultar on-line a través d'aquest enllaç.