S'obre la convocatòria d'ajuts per a desplegar nous negocis al nucli antic i la Coromina

Última revisió 17-11-2020 20:14
11/10/2019

L'Ajuntament de Cardona ha obert la convocatòria per a concedir subvencions encarades a fomentar l'emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i a la Coromina, amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquestes àrees del municipi. A més, també existeix una línia d'ajuts per a la millora de la innovació i la competitivitat d'establiments comercials i de serveis ja existents.

En total, l'Ajuntament hi aportarà 15.000 euros, 11.000 dels quals es destinaran al foment de l'emprenedoria i a la creació de noves activitats econòmiques en locals de planta baixa al nucli antic i a la Coromina, mentre que els 4.000 euros restants seran destinats a la millora de la innovació i competitivitat d'establiments que tinguin un mínim de dos anys d'antiguitat.

Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat de l'1 de novembre de 2018 i fins el 31 d'octubre de 2019. Els interessats poden trobar tots els documents necessaris -convocatòria, bases i impresos de sol·licitud- al web de l'ajuntament, dins l'àrea de taulell d'anuncis. La documentació també es pot recollir físicament a l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona (a la planta -1 de l'Ajuntament de Cardona) o a les Oficines de l'Ajuntament.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d'octubre. Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Rosa Maria Lanaspa i Olga Buenaventura a: rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat,olga.buenaventura@adlsolcar.cat.
Telèfons: 938692287 i 973481009