Ja és al carrer el nou número de la revista municipal 'Més Cardona!'

Última revisió 17-11-2020 20:13
13/02/2019

El número 31 de la revista municipal 'Més Cardona' ja és al carrer. L'Ajuntament ja està repartint exemplars a les cases de la vila i és previst que la setmana vinent ja siguin a les llars de tots els cardonins, així com a diferents equipaments públics.

L'edició recull les principals notícies de Cardona del darrer trimestre del 2018 i del mes de gener del 2019 i, en aquesta ocasió, la portada i el primer reportatge es dedica al projecte per fer el nou polígon industrial de La Cort II, amb unes imatges realitzades amb dron que han estat cedides pel Cinema Amateur Cardoní.

En les següents pàgines, trobarem informació sobre el nou Punt Empresa, les noves ordenances i el nou pressupost --amb la rehabilitació i el foment de l'habitatge com a principal objectiu--, els nous allotjaments tutelats per a gent gran, la nova Brigada Juvenil, la posada en marxa del Reglament de Participació, les obres del carrer Convent o la redacció del projecte per fer un nou accés a l'escola publica Mare de Déu del Patrocini, entre altres temes.

La revista també es pot consultar on-line a través d'aquest enllaç.