Comunicat de l'Ajuntament per Festa Major

Última revisió 17-11-2020 20:12
08/09/2017

Comunicat per les previsions de pluja

L'Ajuntament de Cardona informa que en cas que els actes de Festa Major 2017 es vegin afectats per la pluja la programació quedarà lògicament alterada havent de suspendre aquells actes que no es pugin realitzar en una ubicació alternativa.

Per reduir l'afectació que puguin ocasionar les possibles pluges, s'ha procedit a programar un canvi d'ubicació d'algunes de les activitats previstes.

Així, està previst traslladar al pavelló municipal d'esports el sopar-concert DFT-Aston de dissabte a la nit, el concert de la Banda de Música de diumenge a la nit, les sardanes de dilluns al vespre, les sardanes de dilluns i dimarts al migdia, i els espectacles d'animació infantil de dissabte i dilluns, i al Casal Cívic de Cardona, antic Casal de Gent Gran, el ball de dissabte.

Per tenir més informació d'última hora respecte aquest tema podeu seguir les nostres xarxes socials:facebook i twitter. Us encoratgem a utilitzar el hashtag #FMCardona17 a les vostres publicacions.

L'Ajuntament desitja molt bona Festa Major a tots els veïns i veïnes i a tots els amics que visitin la vila durant els dies de festa. Així mateix, espera que tothom gaudeixi dels actes amb la joia i l'emoció propis de la celebració i amb el civisme i el respecte que es mereix la Festa Major de Cardona.