L'Ajuntament de Cardona posa en marxa un dispositiu de mobilitat per la Festa Major

Última revisió 17-11-2020 20:12
07/09/2017

Es disposarà d'un transport gratuït que connectarà el pàrquing de la Muntanya de Sal amb l'avinguda del Rastrillo cada vint minuts per a la nit de divendres

Aquest any, l'aparcament del Parc Cultural de la Muntanya de Sal estarà obert la nit de l'Empalme per facilitar l'estacionament i la mobilitat de la vila. Un minibus gratuït transportarà, cada vint minuts, els usuaris del pàrquing fins l'Avinguda del Rastrillo i a l'inversa. El servei de minibus funcionarà de 22 h. a 9 h. del matí.

D'altra banda, també s'habilitarà com a pàrquing la pista de l'Institut St. Ramon que estarà obert dissabte de 5 de la tarda a 5 h de la matinada, diumenge de 10 h del matí a 2 h de la matinada i dilluns de 4 de la tarda a 12 de la nit. Tanmateix, el passeig mossèn Joan Riba serà de sentit únic, per poder habilitar estacionaments, tal i com ja s'ha fet en altres ocasions i s'habilitarà la part posterior del Camp de Vida Activa (camp de futbol) i la zona dels horts de Cal Sort.

A més, es podran utilitzar altres zones d'aparcament habitual com la plaça Guifré el Pilós, la pista esportiva de la Biblioteca, el pàrquing municipal o la plaça escoles Escasany.

Amb aquest dispositiu, la regidora de mobilitat, Maite Barrera, amb el suport de la policia local, espera facilitar l'estacionament i mobilitat ens uns dies de màxima afluència a la nostra vila.

Per a més informació sobre els horaris cliqueu aquí.