Cardona acull aquest divendres la festa de lliurament dels Premis Bages Juvenils de Literatura

Última revisió 17-11-2020 20:11
25/05/2017

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà aquest divendres, 26 de maig a les 7 de la tarda, la festa d'entrega dels premis Bages Juvenils de Literatura que organitzen Òmnium Bages i l'Ajuntament de Cardona.

Presidiran l'acte d'entrega dels premis l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, el president d'Òmnium Cultural del Bages, Jordi Corrons i el president comarcal del Bages, Agustí Comas.

L'acte és obert a tothom i comptarà amb l'actuació de l'orquestra de flautes i del grup de trompetes de l'Escola de Música Musicant. També es presentarà la publicació del recull dels treballs seleccionats en la convocatòria d'enguany.

Els Premis Bages Juvenils de Literatura arriben a la seva trenta-quatrena edició i inclouen les modalitats de poesia i narració curta. També es concediran els catorzens premis Vila de Cardona de narrativa historicollegendària que dota l'Ajuntament cardoní. Els premis Bages inclouen les modalitats d'autors de fins a quinze anys i d'autors entre els setze i els vint anys.