Cardona iniciarà un curs de lampista el proper mes d'abril

Última revisió 16-11-2020 23:15
30/03/2011

L'Ajuntament de Cardona organitzarà un curs de formació de professionals en lampisteria durant el proper mes d'abril. El curs té per objectiu formar professionals en aquest àmbit i s'adreça principalment a persones joves amb poca formació i/o experiència laboral, persones amb baixa qualificació acadèmica i professional i aturats de llarga durada o aturats majors de 45 anys.

L'objectiu del projecte és afavorir la capacitació professional i laboral i facilitar la inserció en el mercat laboral de les persones amb risc d'exclusió social. La formació s'iniciarà el proper dia 1 d'abril i finalitzarà el 30 de juny. El curs, al qual s'han apuntat 15 persones, es farà de dilluns a divendres i consta d'un total de 300 hores, 60 de les quals seran destinades a pràctiques laborals en empreses del municipi i rodalies.

L'organització del curs forma part del Projecte Impuls, que està subvencionat pel Departament d'Educació i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, i que desenvolupa a través del programa d'Accions integrades per l'ocupació promogut pel Consell Comarcal del Bages i executat pel Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa. Per accedir al curs cal estar inscrit com a demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Amb aquest curs l'Ajuntament ofereix un servei per tal de formar i afavorir la seva inserció laboral de les persones en situació d'atur. Per a més informació sobre l'oferta formativa a la comarca del Bages podeu consultar la web: www.ciomanresa.cat