L'Ajuntament exposa el projecte d'allotjaments socials protegits al Casal de la Gent Gran de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:15
03/03/2011

Dimarts de la setmana passada l'alcalde Josep Maria Sala i la regidora de Benestar Social, Montserrat Obradors van explicar el projecte de construcció d'allotjaments socials per a persones grans del municipi en una sessió informativa realitzada al Casal de la Gent Gran.

La trobada va servir per donar informació sobre aquest projecte que permetrà a Cardona disposar d'un total d'11 allotjaments pensats per acollir persones grans que viuen soles, sobretot dones, però que encara tenen un elevat nivell d'autonomia. Els allotjaments es construiran en tres finques que l'Ajuntament va adquirir fa uns mesos al carrer Escasany. Les obres d'adequació de l'immoble van començar a finals de l'any passat amb l'enderroc de determinats elements que amenaçaven ruïna i està previst que finalitzin a finals d'any

La sessió va comptar amb la participació de Pere Santamaria, arquitecte responsable del projecte. Per la seva banda, l'alcalde Josep Maria Sala va explicar que la posada en marxa d'aquest servei permetrà augmentar les prestacions socials del municipi i millorar la qualitat de vida de les persones grans de Cardona.