L'Ajuntament editarà un CD de les músiques festives de la vila interpretades per la Banda de Música de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:15
25/02/2011

L'Ajuntament de Cardona editarà, amb la col.laboració de la Banda de Música de Cardona, un CD amb les músiques que acompanyen les principals manifestacions festives de la vila.

La Banda de Música de Cardona serà l'encarregada d'interpretar les composicions que contindrà el CD i que inclourà les músiques més destacades i populars de Cardona. Els músics de la Banda de Música enregistraran el CD el proper mes d'abril i la intenció de l'Ajuntament és que el treball surti a la llum aquesta primavera.


Concurs per al disseny del CD
Així mateix, l'Ajuntament ha convocat un concurs per a escollir el disseny del nou CD de les músiques festives de Cardona. L'objectiu del concurs és donar una oportunitat a la gent jove de Cardona que s'estigui formant en el camp del disseny i les arts gràfiques. Per aquets motiu s'hi podran presentar només els estudiants de disseny gràfic, belles arts o altres estudis relacionats amb les arts gràfiques del municipi.

A més de dissenyar la caràtula i el llibret que acompanyi el CD, el guanyador rebrà un premi de 200 euros. Les propostes a concurs s'hauran de presentar abans del dia 21 de març (inclòs) a l'Ajuntament de Cardona.

Per consultar les bases del concurs cliqueu aquí.