El Consorci del Solsonès-Cardona per al medi ambient adjudica el servei de recollida de la fracció orgànica

Última revisió 16-11-2020 23:15
10/02/2011

El Consorci del Solsonès-Cardona per al medi ambient, format pels ajuntaments de Cardona i Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès, ha adjudicat el contracte del servei de recollida de la fracció orgànica a l'empresa Jaume Oró SL que va presentar l'oferta més avantatjosa.

L'adjudicació del serveis es va aprovar provisionalment ahir en una sessió del Consorci celebrada al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona. La sessió la va presidir l'alcalde de Cardona i president del Consorci, Josep Maria Sala, acompanyat dels dos vicepresidents de l'ens, Marià Chaure, president del Consell Comarcal del Solsonès i Jordi Fraxanet, regidor de Medi Ambient de Solsona.

El contracte de servei, que tindrà una durada de 4 anys, estipula la realització de la recollida de la fracció orgànica en l'àmbit territorial de Cardona, Solsona, Olius i Sant Llorenç de Morunys i el transport dels residus orgànics a les plantes de compostatge. Amb aquesta actuació el Consorci del Solsonès-Cardona per al medi ambient passa a gestionar el servei pel qual va ser creat i ho fa de manera mancomunada per tal de reduir costos als ciutadans d'aquests municipis.