L'Ajuntament de Cardona apunt de completar la campanya anual de poda d'arbres

Última revisió 16-11-2020 23:15
25/01/2011

Des de mitjans del passat mes de desembre l'Ajuntament de Cardona està duent a terme la campanya de poda d'arbres d'aquest hivern que s'està realitzant, principalment a la carretera del Miracle, on s'actua pràcticament cada any, i al passeig Mossèn Joan Riba, a la plaça de la Fira, a la plaça del Vall i a la placeta Sant Jaume on els treballs de podat dels arbres es realitzen cada dos anys aproximadament.

La campanya de poda es complementa amb actuacions puntuals de millora i neteja de les zones enjardinades de la població que ho requereixen i s'espera que s'acabi a finals del mes de gener i principis de febrer. Està previst, també, que enguany s'actui en l'arbrat del polígon industrial la Cort. Els treballs de poda els porten a terme el personal de la brigada municipal amb la col.laboració de la Casa d'acollida Cal Salvador. Així mateix, l'Ajuntament agraeix la col.laboració dels ciutadans per les molèsties que la campanya de poda hagi pogut ocasionar.

Les restes que genera la poda dels arbres es transporten ala deixalleria municipal on són triturades i convertides en estella apta per fer biocomposatge o per a treballs de jardineria.