Es presenta a Cardona un llibre sobre estimulació infantil a través de la música i els jocs

Última revisió 16-11-2020 23:15
25/11/2010

El Saló de Sessions de l'Ajuntament de Cardona acollirà aquest divendres, 26 de novembre, l'acte de presentació del llibre Games and rhymes for babies and toddlers" dedicat a l'estimulació del llenguatge i l'aprenentatge en els infants i en el qual ha col.laborat l'Escola Municipal de Musica de Cardona, Musicant.

El llibre s'acompanya d'un CD amb cançons infantils que han musicat i interpretat professors i alumnes de Musicant. "Games and rhymes for babies and toddlers" es pot adquirir a les llibreries de Cardona i ha estat escrit per Anna Argerich amb la col.laboració de les escoles Mafalda de Barcelona.

L'acte de presentació, que és obert al públic en general i començarà a les 8 del vespre, serà presidit per l'alcalde Josep Maria Sala i comptarà amb la participació de Maria Canela, directora de les "Escoles Mafalda" de Barcelona que pronunciarà una xerrada sobre estimulació primerenca entre els infants. Hi intervindran també Anna Agerich, autora del llibre i Anna Camps directora de l'escola de música Musicant.

"