Cardona posa en marxa el nou portal turístic de la vila

Última revisió 16-11-2020 23:15
10/11/2010

L'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica han posat en funcionament la pàgina web www.cardonaturisme.cat, que es dedicarà a la promoció i difusió del patrimoni històric i cultural de la vila, a la vegada que permetrà oferir un nou recurs turístic per donar a conèixer la ciutat.

D'aquesta manera la Fundació Cardona Històrica, fundació privada municipal, disposarà d'un espai institucional a la xarxa per difondre les accions que porta a terme i donar a conèixer el patrimoni i els equipaments que gestiona.

La nova web, que ja es pot visitar a internet, recull la informació més rellevant dels principals elements patrimonials de Cardona i s'estructura en 4 grans apartats: el conjunt monumental del castell, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, el nucli antic i l'entorn natural de la vila. Els usuaris poden accedir a cada un d'aquests apartats per conèixer les característiques i la informació més significativa dels elements patrimonials de la vila. A més, la web té una clara vocació turística atès que s'hi poden consultar els horaris de visita, fer reserves on-line d'entrades i accedir als materials educatius per a les escoles.

Els usuaris del portal hi poden trobar l'ampli ventall de recursos turístics que té la vila. Així, s'hi ha incorporat la relació dels establiments museístics, de restauració i d'hospedatge de la ciutat, a més de la informació relativa a les fires, festes i l'oferta d'activitats de què poden gaudir els visitants que facin estada a Cardona. La web incorpora també els apartats de notícies i agenda i està disponible en 4 idiomes, català, castellà, anglès i francès.

Amb aquesta web es dota la Fundació Cardona Històrica d'un espai propi a la xarxa des d'on es poden consultar els seus objectius i funcions, els òrgans de govern i els membres col.laboradors. La web disposa també d'un extens fons documental amb informació sobre la història de Cardona. La web www.cardonaturisme.cat ha estat dissenyada per l'empresa cardonina E2S Produccions i va ser presentada la setmana passada als membres del patronat de la Fundació Cardona Històrica i ahir al comitè social de la Fundació.