Cardona celebra aquest diumenge una nova edició de la Fira de la Llenega

Última revisió 16-11-2020 23:15
27/10/2010

Els bolets tornaran a ser els protagonistes de la Fira de la Llenega de Cardona que se celebra aquest diumenge a la vila. El certamen aplegarà una cinquantena d'expositors de bolets, productes alimentaris i artesania, a més de les parades al carrer del comerç local de Cardona.

La Fira de la Llenega arriba enguany a la seva divuitena edició mantenint els pilars bàsics de la seva programació i oferint un extens i divers programa d'activitats d'oci. Així, a més de la venda de tot tipus de bolets, el certamen inclou concursos, exposicions i degustació de plats cuinats amb bolets per diferents restaurants de la vila.

La Fira arrencarà dissabte amb una conferència a les 6 de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca municipal a càrrec d'Enric Gràcia, micòleg del programa de TV3 Caçadors de bolets". Però el plat fort de la fira arribarà diumenge amb les parades de venda i degustació de bolets i productes artesanals, les exposicions de bolets, els concursos, el comerç al carrer i la tercera edició del Festival Infantil "Tocats del bolet" que apropa el món dels bolets al públic infantil. La Fundació Cardona Històrica també se sumarà a la Fira organitzant dues visites guiades al nucli antic i projectant l'audiovisual "Els Cardona, senyors de la sal" al Centre Cardona Medieval.

La programació i les bases dels concursos de la Fira de la Llenega de Cardona 2010 es pot consultar clicant aquí.

"