A Cardona comença la recollida de la fracció orgànica!

Última revisió 16-11-2020 23:15
29/06/2010

El proper dijous 1 de juliol comença a Cardona la recollida de la fracció orgànica. Sota el lema Al Solsonès i a Cardona donem vida a l'orgànica" es pretén concloure amb èxit el procés de recollida selectiva dels residus orgànics.
Desprès dels bons resultats obtinguts amb les sessions informatives sobre la implantació de la recollida de la fracció orgànica i la bona acollida que ha tingut per part de tots els ciutadans dels municipi arriba l'hora de posar-ho en pràctica!
Trobareu els contenidors d'orgànica a les illes que hi ha repartides per la via pública.
Els servei de recollida es portarà a terme tots els dimarts, dijous i dissabte d'hora al matí, per tant, preguem que dipositeu les vostres bosses d'orgànica la nit abans perquè no hi hagi una aglomeració de deixalles.
Amb aquestes actuacions el Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient -encarregat de posar en marxa i gestionar el servei- està duent a terme l'objectiu d'implementació de la recollida de la FORM.
L'Ajuntament espera fomentar la col.laboració ciutadana a l'hora de reciclar la fracció orgànica i gestionar d'una manera més eficient els residus domèstics.

"