Cardona celebra la sisena edició del Cicle de Música Sacra amb la participació del Cor de Noies de l'Orfeó Català

Última revisió 16-11-2020 23:15
23/03/2010

La Col.legiata de Sant Vicenç de Cardona acollirà a partir del proper dissabte 27 de març una nova edició del Cicle de Música Sacra que enguany oferirà, entre altres, les actuacions del Cor de Noies de l'Orfeó Català i de la Coral Càrmina.

El programa d'aquest sisena edició, sota la direcció de Josep M. Sauret, consta de tres vetllades musicals dedicades a la música religiosa europea. Tots els concerts del Cicle, que organitzen l'Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Museu d'Història de Catalunya, se celebraran a la Col.legiata de Sant Vicenç a les 7 de la tarda.

L'obra Un Rèquiem Alemany" de Johannes Brahms donarà el tret de sortida del certamen el dissabte 27 de març. Sota la direcció de Gorka Sierra, el Rèquiem de Brahms serà interpretat per la soprano, Mariona Pallach i el baríton, Jordi Sabata i comptarà amb la participació de la Coral Càrmina i el Cor de l'Escola de Música de Berga. Completaran la formació musical David Cadafalch, a la percussió i Jordi Armengol i Josep Surinyach al piano a quatre mans.

El festival prosseguirà el diumenge 28 de març amb l'actuació del Cor de Noies de l'Orfeó Català que, sota la direcció de Buia Reixach i amb l'acompanyament de Pau Casan al piano interpretarà un repertori de composicions musicals europees sota el títol "Música Sacra per a Veus Blanques".

Tancarà el cicle la interpretació de l'obra "Les Sis Sonates Bíbliques" de Johann Kuhnau, el dia 4 d'abril amb Marju Vatsel a l'orgue i al calvicèmbal i Jordi Reguant a la recitació.


Les entrades per al 6è Cicle de Música Sacra de Cardona es poden adquirir al preu de 12 euros per cada recital o bé es pot optar per pagar 30 euros de l'abonament pels tres dies de concerts. Les localitats estan a la venda a l'Oficina d'Informació Turística de Cardona o bé al telèfon d'informació i reserves 93 869 27 98.

Per a més informació podeu consultar la programació clicant aquí.

"