S'activa el Pla de Protecció Civil per la nevada

Última revisió 16-11-2020 23:15
08/03/2010

Des de primera hora del matí l'Ajuntament de Cardona ha activat el Pla de Protecció Civil per la intensa nevada que està afectant pràcticament a tota Catalunya.

La Policia Local, la brigada municipal i els voluntaris de Protecció Civil treballen per retirar la neu de la via pública i mantenir oberts els accessos a equipaments i edificis de serveis. Igualment s'estan coordinant els serveis municipals per realitzar les tasques de control i seguretat ciutadana.

L'Ajuntament demana a la població que prengui les màximes precaucions per tal d'evitar riscos i que s'abstingui de sortir al carrer si no és estrictament necessari. Així mateix, es demana la col.laboració ciutadana, sempre que sigui possible, en la neteja de la neu a les voreres de davant de les cases, tal i com fixa l'ordenança municipal reguladora de la via pública.

Per altra banda, l'Ajuntament ha anunciat que, com a conseqüència del mal temps, se suspèn l'acte de commemoració del Dia Internacional de la Dona previst per avui a les 8 del vespre. La conferència programada se celebrarà més endavant en un dia i hora que ja s'anunciarà properament.