L'Ajuntament de Cardona convoca aquest dijous un nou Consell de la Pagesia

Última revisió 17-11-2020 20:14
27/11/2019

Es tractaran temes com ara la millora de camins, la recollida selectiva, les dejeccions ramaderes o l'arribada de la fibra òptica a les masies


L'Ajuntament de Cardona convoca per aquest dijous 28 de novembre un nou Consell de la Pagesia. Es tracta d'un òrgan creat durant el passat mandat per mantenir un contacte directe entre l'Ajuntament i el sector agroalimentari del municipi, amb l'objectiu d'identificar i conèixer millor les seves necessitats.

El Consell de la Pagesia se celebrarà a la sala de voltes de l'Auditori Valentí Fuster, a partir de les 19 hores, quan es farà una benvinguda i està prevista una xerrada tècnica sobre el nou Decret de Gestió de la Fertilització del Sòl i de les Dejeccions Ramaderes. Hi prendran part l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, el regidor de Món Rural, Josep Malagarriga, el director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ramon Lluís Lletjós, i l'enginyera agrícola Mireia Delgado.

Tot seguit, a les 20 hores, s'iniciarà el propi consell, en el qual l'alcalde i el regidor responsable recolliran les demandes del sector i debatran també temes com la millora de camins, la recollida selectiva o l'arribada de la fibra òptica a les masies. L'acte finalitzarà amb un tast de 'Producte d'Aquí', a càrrec de Carles Pujol, tècnic d'Agroalimentació de l'Agència de Desenvolupament de Solsona i Cardona.


*Foto: Reunió entre membres de la pagesia de Cardona amb la consellera Teresa Jordà, el passat mes de març

Et pot interessar