Nou horari: Cardona ofereix visites guiades al Castell les tardes entre setmana

Última revisió 14-03-2023 10:25
14/03/2023

Amb aquest nou horari, el visitant podrà gaudir d’una visita guiada a un conjunt monumental únic d’una manera tranquil·la i privilegiada

Des d’aquesta setmana, la Fundació Cardona Històrica ofereix visites guiades al Castell entre setmana en horari de tarda (16:30h) en català o castellà. D’aquesta manera, s’amplia l’oferta turística de la vila ducal en dies feiners: al matí, visites guiades a la Muntanya de la Sal; i a la tarda, visites guiades al Castell.

L’objectiu és retenir els visitants d’entre setmana ampliant l’oferta turística de visites guiades: “Volem contribuir a dinamitzar la vila entre setmana”, apunta Francesc Ponsa, director general de la Fundació Cardona Històrica.

La fortalesa inexpugnable

Amb aquest nou horari, el visitant podrà gaudir d’una visita guiada a un conjunt monumental únic d’una manera tranquil·la i privilegiada.

La visita al Castell de Cardona ofereix la possibilitat de recórrer la fortalesa moderna i les parts del vell castell comtal, com la Torre de la Minyona i l'excepcional col·legiata de Sant Vicenç, joia del romànic llombard català. La durada aproximada de la visita és d’1 hora 30 min.

És important consultar la disponibilitat horària a través de la pàgina web.

Més informació i reserva d’entrades aquí.