Els Batecs Culturals estrenen temporada a l'Auditori amb una forta aposta musical

Última revisió 27-02-2023 13:48
27/02/2023

La temporada arrencarà amb força dissabte 25 de març amb Judit Neddermann i les entrades ja es poden adquirir al web entrades.cardonaturisme.cat

La nova temporada de Batecs Culturals a l'Auditori Valentí Fuster de Cardona es durà a terme en dos cicles, un a la primavera i l'altre a la tardor, i comptarà amb una programació d'alta qualitat, variada i per a tots els públics.

L’Auditori acollirà la presentació oficial del 5è disc de Judit Neddermann, titulat Lar. La cita serà dissabte, 25 de març, a les vuit del vespre i serà el segon concert de la nova gira de la cantautora. Aquesta nova proposta ens acosta a la seva quotidianitat, a la seva manera d'entendre la realitat plena d’expressivitat, plena de persones i personatges que l'inspiren i la fan ser qui és avui.

La Banda de Música de Cardona és l’aposta local del cartell, amb un concert que porta de nom “20 anys fent Banda” i que acollirà l’Auditori el dissabte 22 d’abril a les deu del vespre. Serà una ocasió única on la Banda celebraran els vint anys d’història.

La programació continuarà el 29 d'abril, a les sis de la tarda, amb el grup d’animació infantil Ambauka i el seu nou espectacle “La gran família”, basat en les cançons del nou disc “Peti qui peti!” i alguns dels hits anteriors del grup, amb una escenografia i un disseny de llums sorprenents.

Ja a la tardor, serà el torn de la humorista i guionista Charlie Pee, dissabte 14 d'octubre, a les vuit del vespre, amb l’espectacle “Mamasita”, on la còmica catalana riu de les misèries que li han passat al llarg de la vida. Carlota Palà, més coneguda pel nom artístic de Charlie Pee, presenta el programa “Lúltima hora del matí”, de Catalunya Ràdio.

Venda d’entrades

Les entrades dels Batecs Culturals ja es poden adquirir al web entrades.cardonaturisme.cat i presencialment a l'Oficina de Turisme, de dimarts a diumenge els matins de 10h a 14h i els divendres i dissabte també a les tardes de 16h a 19h.

Els preus de les entrades es mouen entre els 7 i 18 euros i les persones menors de 18 i majors de 65 anys tindran un descompte en algun dels casos.

El mateix dia de l'espectacle es podran comprar les entrades a taquilla una hora i mitja abans sempre que n'hi hagi de disponibles.

Documents adjunts

Enllaços