El Parc Cultural de la Muntanya de Sal estrena un nou audiovisual i nous espais de visita

Última revisió 21-12-2021 11:41
21/12/2021

L’horari de visita és de dimarts a diumenge de 10.00h a 14.00h (tancat els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener).

El passat 4 de desembre, festivitat de Santa Bàrbara, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal va inaugurar les obres de millora i rehabilitació de dos espais del recinte Mina Nieves.

S’ha rehabilitat l’antiga Central Elèctrica com a sala polivalent d’exposicions. Actualment s’hi pot veure l’exposició “Memòria de les dones de les Colònies mineres”. Tanmateix s’ha realitzat el nou audiovisual "Ànima Minera" a l'antiga sala de màquines del pou Alberto. Les obres han estat finançades amb l’ajut FEDER Geoparc de la Catalunya Central.

L’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica convida als cardonins i cardonines a visitar el recinte i conèixer les intervencions realitzades.

Visita al nou audiovisual “Ànima Minera”

A l’antiga sala de màquines del pou miner Alberto, s’hi projecte un emotiu audiovisual que fa un homenatge als miners de Cardona i a les seves famílies, posa en relleu la rellevància del projecte miner (1929 - 1990) i recorda la història de la mineria a Cardona.

Quan es pot veure i com?

La visita és lliure i gratuïta. Tan sols cal dirigir-se directament a l’edifici senyalitzat com a “Pou Alberto” i la projecció es realitza contínuament en català i castellà.

L’horari de visita és de dimarts a diumenge de 10.00h a 14.00h (tancat els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener).

Els dilluns el recinte tancat. Excepcionalment estarà obert els dilluns 27 de desembre i 3 de gener.