S'inicia la votació de les propostes dels pressupostos participatius

Última revisió 20-11-2023 10:21
20/11/2023

La ciutadania pot votar a partir d'avui, i fins el 4 de desembre, un màxim de tres propostes

En total n'hi ha 17 que han estat validades tècnicament

A partir d'avui, s'obre el període de votació -que s'allargarà fins el 4 de desembre- de les disset propostes de la segona edició del "Pren la paraula", el procés de participació ciutadana per decidir què fer amb 35.000 € pel pressupost municipal de l'exercici 2024. Poden participar en la votació les persones empadronades a Cardona que tinguin 16 anys complerts i cadascuna podrà votar fins a un màxim de 3 propostes (un vot per persona). 

Sistema de votació

Es pot votar telemàticament a l'enllaç  https://participa.cardona.cat/ o presencialment a les oficines municipals en l'horari d'atenció al públic, en una urna que s'ha habilitat a l'Ajuntament. 

Així, el consistori ha obert el període per votar els projectes que s’han presentat al procés participatiu i garanteix l’execució de la proposta més votada i també de la resta de propostes amb major nombre de vots, sempre i quan la suma total no excedeixi els 35.000 euros. Un cop tancat el procés participatiu, el consistori donarà a conèixer la proposta o propostes guanyadores, que s’executaran el proper 2024.