L'Auditori acollirà l'obra "El magatzem" del cardoní Jordi Santasusagna el 27 i 28 de gener

Última revisió 11-01-2024 13:40
11/01/2024

L’obra de teatre, un thriller polític, s’emmarca dins la programació del Batecs Culturals 2024

L’any 2024 comença amb novetats a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona, que en els propers dies es presentarà el cartell de la programació anual “Batecs Culturals” que acull l’Auditori el primer quadrimestre de l’any. El cap de setmana del 27 i 28 de gener s’hi presentarà, com a primer espectacle del programa, la premiada obra de teatre El magatzem, de l’escriptor cardoní Jordi Santasusagna.

Sinopsi

“El magatzem” és un petit thriller polític, interpretat per la productora teatral UDURAE, tancat en una petita nau abandonada, plena de caixes i palets. El candidat a l’alcaldia d’una gran ciutat passa la campanya electoral vivint al magatzem abandonat del seu sogre. Pocs dies abans de les eleccions hi arriba el seu cunyat, molt més jove que ell, periodista a l’atur que també pretén instal·lar-s’hi. Les incompatibilitats personals ideològiques fan impossible una convivència que, a més, es tenyeix de colors transcendentals per al futur de la ciutat, i quan es posa en joc segons què, les conseqüències són imprevisibles.

“El magatzem” furga en la cara “B” dels polítics i en la integritat dels periodistes. El món ocult que es pot amagar darrere el rostre amable d’un gran candidat abans d’unes eleccions enfrontat a les conseqüències d’una bomba informativa. Un duel de conviccions oposades, de maneres d’entendre el mon i la política.

Jordi Santasusagna (Cardona, 1971) va ser guardonat, el passat mes de juny, amb el Premi Jaume Vidal i Alcover de teatre en el marc dels Premis literaris Ciutat de Manacor, pel text “El Magatzem”.

Les entrades, que ja estan a la venda pel preu de 12 euros, es poden adquirir online a través del següent enllaç.

Les funcions seran dissabte 27 de gener a les 8 del vespre i diumenge 28 de gener a les 6 de la tarda. L’obra té una durada d’1 h. 30 min.