L'Ajuntament presenta la segona edició del 'Pren la paraula' per decidir 35.000 euros dels pressupostos del 2024

Última revisió 31-07-2023 18:49
31/07/2023

El procés s’iniciarà a partir del 18 de setembre, que serà el període de presentació de propostes

Després de l’alta participació dels cardonins i cardonines en la primera experiència de pressupostos participatius l’any passat, l’Ajuntament de Cardona, de la mà de l’àrea de Participació Ciutadana, inicia la que és la segona edició del procés de participació ‘Pren la paraula’, per tal d’involucrar la ciutadania en l’elaboració d’una part d’inversió dels comptes municipals de l’any vinent, donant la possibilitat de presentar propostes i accions de millora de la vila.

El procés s’iniciarà a partir del 18 de setembre, que serà el període de presentació de propostes, i es podrà fer a través del web participa.cardona.cat o presencialment a una urna que s’habilitarà a les oficines municipals del consistori. En les properes setmanes es detallaran totes les fases del procés participatiu amb la informació corresponent.

El pressupost municipal vigent contempla les despeses d’organització, coordinació i difusió d’aquest procés participatiu i preveurà, de cara a l’any vinent, una aplicació pressupostària de 35.000 euros.

Gràcies a les aportacions de la ciutadania a l’edició anterior s’han executat ja actuacions d’accessibilitat en els dos passos de vianants de la Carretera del Miracle, i properament està previst una millora d’accessibilitat i voreres al Passeig Mossèn Joan Riba.