L'Ajuntament instal·la diversos punts de connexió Wi-Fi a la via pública

Última revisió 17-11-2022 12:10
17/11/2022

Cardona és un dels 1.000 municipis que s’ha beneficiat d’un programa de la Unió Europea per instal·lar punts wifi als espais públics

La vila de Cardona compta amb una desena de punts de connexió a internet a zones públiques del municipi, repartides entre el Parc Cultural de la Muntanya de Sal (en dos espais), el Centre Cívic, la zona d’autocaravanes de Cardona i de la Coromina, a l’Oficina de Turisme, a l’Ajuntament, a la Plaça del Mercat, a la Ludoteca i a la Plaça de la Fira.

Gràcies al programa europeu Wi-Fi4EU, que busca proporcionar als espais públics punts de connexió a internet d’alta qualitat gratuïts a tota la Unió Europea, Cardona comptarà amb aquests deu punts d’internet gratuït a equipaments, places i carrers del municipi.

Per accedir-hi, només cal seleccionar la xarxa “WIFI4EU” que apareixerà al mòbil o dispositiu electrònic i, acte seguit, prémer a l’opció “Acceder”.

El programa, que lidera l’Agència executiva d’innovació i xarxes (INEA), ha beneficiat un miler de municipis europeus, que han rebut un ajut de 15.000€ per habilitar punts d’accés wifi.