La UBIC commemora els trenta anys del Mercat de la Ganga

Última revisió 31-01-2024 14:34
31/01/2024

L'ajuntament va celebrar, divendres passat, un acte per homenatjar als fundadors de la iniciativa i preveu que el comerç cardoní avanci en els propers anys

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona (UBIC) ha celebrat, el passat cap de setmana, una nova edició del Mercat de la Ganga, coincidint amb el trentè aniversari del mercat. La iniciativa s’ha dut a terme durant els dies 26, 27 i 28 de gener pels carrers i places del centre històric de Cardona, on cada establiment comercial va instal·lar una parada al carrer.

La paraula “Ganga” ha esdevingut un bon mètode per donar valor als productes i promocionar el servei dels negocis locals per tal de donar sortida a alguns productes. Degut a aquesta constant actuació, l'Ajuntament de Cardona, de la mà de la UBIC, va voler recordar mitjançant un acte institucional a les persones que van estar al capdavant d’aquesta iniciativa ara fa trenta anys, i que va acollir la sala de plens del consistori el passat divendres al vespre.

El comerç cardoní segueix treballant per ser un punt de referència, cuidant el col·lectiu d’emprenedors i la diversitat de sectors de l’entitat. D’aquesta manera, la UBIC celebra els anys d’història i espera fer-ne molts més en un futur.