La periodista Empar Moliner presentarà a Cardona el seu darrer llibre "És que abans no érem així"

Última revisió 29-11-2021 12:14
29/11/2021

La periodista vallesana presentarà el seu darrer llibre dissabte 11 de desembre, a les 20 hores, al Centre Cardona Medieval

Amb una veu pròpia i singular, la periodista Empar Moliner presenta el seu darrer llibre És que abans no érem així (Editorial Grup 62). Ho farà al Centre Cardona Medieval el dissabte, 11 de desembre, a les 20 hores.

Després de l’èxit de Tot això ho faig perquè tinc molta por tornen els millors contes de Moliner, més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en què vivim i alhora ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, 1966) es va donar a conèixer amb el recull de relats L’ensenyador de pisos que odiava els mims, al qual va seguir la novel·la Feli, esthéticienne (Premi Josep Pla 2000). Posteriorment va publicar els volums de relats T’estimo si he begut (Premi Lletra d’Or 2005) i No hi ha terceres persones, i els reculls d’articles Busco senyor per amistat i el que sorgeixi i ¿Desitja guardar els canvis? El 2012 va publicar la novel·la La col·laboradora (Columna), seguida de Contes infantils contra tot pronòstic, i el 2015 va obtenir el Premi Mercè Rodoreda amb Tot això ho faig perquè tinc molta por. El febrer d’aquest any publica el seu nou llibre de contes, És que abans no érem així (Columna). Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, de ràdio, televisió i premsa escrita.

L'acte és obert a tothom i està organitzat per l'Ajuntament de Cardona amb la col·laboració de la Fundació Cardona Històrica.