es pot consultar online

 

 

">

Ja a la venda el programa i la polsera de Festa Major 2023

Última revisió 29-08-2023 14:31
29/08/2023

La programació de la Festa Major de Cardona, que se celebra del 9 al 12 de setembre, es pot consultar online

 

 

A partir d'avui ja es pot adquirir el programa de la Festa Major de Cardona d’enguany per un preu de 3 euros. Els punts de venda habilitats són la Llibreria Viñas, la Llibreria Mercat, l’Estanc del Barri Nou i la Botiga de La Coromina. 

Amb un total de 54 pàgines, el programa, editat per l'Ajuntament de Cardona i disseny del qual és obra d'Albert Farré, compta també amb un extens apartat de textos dedicats, entre d'altres, al 600 aniversari de l'arribada de la imatge de la Mare de Déu del Patrocini, als 20 anys de la Banda de Música de Cardona, als 10 anys de la revista Cardona Oberta i de l'Àliga de Cardona o als 50 anys de les Caramelles de Pagès.

A més del programa, també es podrà comprar, pel preu d’1 euro, la tradicional polsera de Festa Major. Enguany, els beneficis de la polsera aniran destinats a l'entitat Cardona Jove.

Els punts de venda de la polsera són la Llibreria Viñas, la Llibreria Mercat, l’Estanc de la Fira, l’Estanc del Barri Nou, Fotografia Boixadera, la Botiga de la Coro, la Farmàcia Manel Sala i l’Oficina de Turisme.