'Els Miserables' omplen l'Auditori de Cardona amb gairebé 800 persones el primer cap de setmana

Última revisió 20-02-2024 08:43
19/02/2024

Es farà una pròrroga el proper cap de setmana i encara queden entrades al web entrades.cardonaturisme.cat

“Èxit rotund” a l’estrena de l’obra de Victor Hugo, Els Miserables, que el grup de teatre local El Traspunt ha interpretat, aquest passat cap de setmana, amb un Auditori Valentí Fuster ple durant els dos dies.

El director de l’obra, Jesús Ratera, assegura que la resposta del públic ha estat “molt satisfactòria” i assenyala el fet d’omplir l’Auditori el primer cap de setmana com “una recompensa per tot el treball de la gent que hi ha darrere”.

El proper cap de setmana, 24 i 25 de febrer, es farà una pròrroga de l’espectacle i encara queden algunes entrades -tot i que poques- per poder veure el musical. Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir al següent enllaç.

A banda del grup de teatre El Traspunt, l’obra compta amb una orquestra formada per gairebé 30 músics entre alumnes i professors de l’Escola de Música Musicant. L’orquestra és la suma del conjunt de vents que dirigeix Joan Mas i el conjunt de cordes que dirigeix Zoryana Sokhatska. També s’hi suma el cor d’adults de Musicant, dirigit per Elena Ribera, i la Coral Cardonina, dirigida per Ovidi Cobacho. Tot plegat, sota la direcció musical i arranjaments de Xavier Ventosa.