El film exitós de Carla Simón, "Alcarràs", arriba a Cardona aquest diumenge

Última revisió 14-11-2022 17:50
14/11/2022

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, farà la projecció del film mensual diumenge a les 18:00h al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 20 de novembre, a les 18 hores, el film “Alcarràs", de Carla Simón.

Sinopsi de "Alcarràs"

Durant més de vuitanta anys, la família Solé ha cultivat una gran extensió de camps de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Lleida. Amb la mort del propietari de les terres, el seu hereu les vol vendre i tota la família es reuneix per fer junts la que potser serà la darrera collita. Guanyadora de l’Os d’Or a la 72ª edició de la Berlinale i precandidata a representar Espanya als Oscars.

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de La Vanguardia.