El Cicle Gaudí porta aquest dijous, fins a Cardona, 'Un cel de plom'

Última revisió 11-12-2023 12:44
11/12/2023

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, a Cardona farà la projecció del film mensual dijous a les 20:00 h al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest dijous, 14 de desembre, a les 20 hores, el film “Un cel de plom", de Miquel Romans.

Sinopsi del film

L’any 1945, amb l’alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat empresonada per l’exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de les Gandules. Però la veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les vuit del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de La Vanguardia.

Vídeos

Cicle Gaudí: "Un cel de plom"