Arriba "La Festa Gran", del 25 de setembre a l'1 d'octubre, una setmana dedicada a la gent gran

Última revisió 19-09-2023 12:48
19/09/2023

Les propostes se centren en activitats culturals i festives i se celebrarà una Jornada de Convivència

L’Ajuntament de Cardona, de la mà de la regidoria de Drets Socials, organitza la setmana de la gent gran, del 25 de setembre a l’1 d’octubre, a partir de diverses propostes que han sorgit i s’han treballat al Consell Municipal de la Gent Gran. La setmana té com a eix central la cultura i un seguit de propostes festives que tindran lloc a diversos indrets del municipi.

Enguany s’ha volgut donar un gir al nom de la setmana i passarà a anomenar-se “La Festa Gran”, que es dedica a la gent gran del municipi. Una de les altres novetats és la Jornada de Convivència, una mostra d’entitats socials i de gent gran, cultural i artística que es durà a terme dissabte 30 de setembre a la plaça del Comte Guifré El Pilós (plaça de la Biblioteca). La jornada finalitzarà amb un espectacle a càrrec de La Faràndula i hi haurà servei de barra a càrrec de la Residència Sant Jaume.

Durant aquells dies es vendran tiquets-sopar a un preu reduït de 5 euros: dimarts 26 i dijous 28 al Casal Cívic (de 10:15 h a 12:30 h, i de 18 h a 19 h); o durant qualsevol activitat de la setmana.

La setmana clourà diumenge 1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran, que es farà un Ball de Festa amb el solsoní Marc Anglarill a la plaça Guifré El Pilós, a les sis de la tarda.

Inscripció prèvia per la visita a la Muntanya de Sal

L’activitat de dilluns 25 de setembre, la visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, requereix inscripció prèvia trucant al telèfon 93 869 24 75 o al formulari següent

Les persones que vulguin assistir a algun dels actes però no tenen mitjà de transport, ho poden comunicar al telèfon 938692147 (Serveis socials, dll. a dv. de 9h a 13h) o a la “Botiga de la Coro” (La Coromina), especificant el nom, telèfon i l’acte al que volen assistir.

*Podeu consultar la programació sencera al cartell adjunt.