S'obren les inscripcions pels assessoraments especialitzats per incrementar la sostenibilitat empresarial per al 2021

Última revisió 12-04-2021 09:50
12/04/2021

A partir d'avui, i fins el 23 d’abril, estarà obert el període per a inscriure’s als assessoraments especialitzats 2021 per a persones físiques i jurídiques titulars d’activitats econòmiques.

Els assessoraments personalitzats és un dels serveis que s’ofereixen en el Catàleg de serveis de suport a l’empresa, a través del Punt Empresa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Es tracta d’un servei d’assessorament per part de persones externes i expertes en els àmbits en què les empreses han mostrat un major interès per tal d’augmentar la seva sostenibilitat empresarial.

Els àmbits en els quals es pot sol·licitar l’assessorament són; d’estratègia digital, gestió de vendes, gestió del talent, gestió del canvi, millora en l’eficiència de processos, gestió de compres, control financer i responsabilitat social empresarial, on cada empresa podrà escollir un únic àmbit d’assessorament, amb una durada de 9h.

Les sol·licituds es poden fer a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhXo8JDK7Xk0hURaZKrRTsomGa5_Z7aRbE8cs1gRd2S0Vqjw/viewform

Entre tots els assessoraments demanats es farà una priorització seguint els criteris de valoració següents; pertànyer a una associació empresarial del territori, haver rebut assessorament per primera vegada l’any anterior i haver implementat les accions proposades per la persona especialista en l’edició anterior, la participació en projectes col·laboratius, així com haver participat en accions organitzades per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona en els darrers 2 anys.

Aquests assessoraments es financen a través de recursos propis de l’Ajuntament de Solsona i l’Ajuntament de Cardona, en col·laboració amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona en el darrer cas.

Per a més informació sobre aquest servei podeu contactar amb el Punt Empresa, per correu electrònic a mgoretti.sala@adlsolcar.cat, o bé per telèfon, al 938692287 o al 973 482003.

 

Cartell
Cartell