Cardona celebra un Sant Jordi adaptat a la pandèmia

Última revisió 21-04-2021 12:47
21/04/2021

El 23 i 24 d’abril la vila celebra un Sant Jordi d’activitats per tots els públics i parades de llibres i roses

La Diada de Sant Jordi a Cardona comptarà enguany amb diverses activitats relacionades amb la literatura i els llibres i que començaran divendres, 23 d’abril, a la Fira de Dalt (19:00h) amb la presentació del llibre “Imatges i Pensaments”, un llibre de l’Associació Albada dedicat a Montse Salinas i Company, amb fotografies de Cristina Morera, i que comptarà amb la presència de Queralt i Helena Rodríguez, filles de Montse Salinas, i de la presidenta de l’associació i regidora de Salut, Lluïsa Aliste.

Durant tot el dia les llibreries de Cardona posaran les seves parades de llibres al carrer i diverses entitats i associacions de la vila, així com l’Escola Patrocini, participaran a la festa oferint roses i punts de llibre.

Ja dissabte 24, l'Agrupament Escolta Hug Folc organitza una jornada dedicada als més menuts. Les activitats començaran a les 10:30h a la plaça de la Fira amb un conta contes a càrrec de Rosa Fité. Al migdia, a les 12:00h, a la Biblioteca Marc de Cardona, es presentarà el llibre “La Xica que sí que sí”, de Clara Ballarà, que comptarà amb la presència de l’autora, del regidor de Cultura, Salvador Campos, de l'editor Cesc Pla i de Xavier Solé.

L'Ajuntament de Cardona desitja molt bona diada de Sant Jordi a tots els veïns i veïnes de la vila.

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu