L'Institut Sant Ramon celebra una jornada de Portes Obertes i inicia la preinscripció de Batxillerat i cicles formatius

Última revisió 19-04-2024 11:59
13/04/2024

El centre organitza una jornada de portes obertes i sessió informativa el 17 d’abril

La preinscripció de Batxillerat serà del 19 al 25 d’abril, i la dels cicles formatius tindrà lloc del 24 al 30 de maig

 

El proper dimecres, 17 d’abril, a les 18.00 h, l’Institut Sant Ramon celebra la Jornada de Portes Obertes del centre. La visita s’iniciarà amb una sessió explicativa paral·lela, en classes diferents, sobre l’organització del Batxillerat i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió administrativa, respectivament. L’acte conclourà amb una visita pels diferents espais de l’institut.

La sol·licitud de preinscripció, que enguany es fa telemàticament (tant per batxillerat com cicles formatius), s’haurà de demanar online seleccionant els estudis corresponents des del següent enllaç. Depenent de si l’usuari disposa o no d’identificació digital, s’haurà d’emplenar una sol·licitud o una altra.

En el cas de no disposar d’identificació digital, l’usuari haurà d’emplenar un formulari. Paral·lelament i, abans d’enviar-lo, haurà d’adjuntar el núm. d’Identificació de l’alumne (proporcionat pel mateix centre de secundària) i la documentació d’identificació i filiació fotografiada o escanejada (DNI de qui fa la sol·licitud i de l’alumne/a i pàgines del llibre de família on estan inscrits els pares i l’alumne/a). Si l’usuari disposa d’identificació digital, no caldrà adjuntar cap documentació en la sol·licitud electrònica.

Ajut d’estudis post obligatoris: com tramitar-lo

L’Institut recomana tramitar l’ajut d’estudis post obligatoris, independentment de si l’alumne s’acabi matriculant o no a un batxillerat o a un cicle formatiu. El termini per demanar la sol·licitud ja és obert i finalitza el pròxim 10 de maig.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb el centre al 938684708 o enviant un correu electrònic a secretaria@inssantramon.cat