La Biblioteca de Cardona acull una exposició sobre la diversitat sexual i de gènere

Última revisió 30-04-2021 14:46
30/04/2021

Del 4 al 18 de maig, la Biblioteca acull "Infinites", una exposició sobre la diversitat sexual

La Biblioteca Municipal Marc de Cardona acull "Infinites", una exposició sobre la diversitat sexual i de gènere. Es podrà visitar del 4 al 18 de maig dins dels horaris habituals de la biblioteca, de dilluns a divendres de 16h a 20:30h (dimecres també de 10h a 14h) i dissabtes de 10h a 13:30h.

En el marc de la temàtica sobre la diversitat sexual i de gènere, el divendres 7 de maig, a les 19:00h, la Biblioteca també acollirà el docufòrum "De Berta a Teo, història d'un trànsit", que comptarà amb el protagonista i guionista Teo Valls. El documental relata, en primera persona, el procés de canvi de gènere des d‘una perspectva íntima i personal que ens endinsa en la seva vida, entorn, amics, família i emocions.

Una oportunitat per indagar sobre la transexualitat, sobre com d’establert està el món binari dins nostre, amb la violència que això implica. També és una finestra per veure una altra manera d‘abordar les pors, la incertesa, la confusió i l‘acollida que sorgeix quan ens trobem amb realitats i móns que existeixen i són tant dins com fora dels nostres cossos.

Arxiu
Arxiu