Inscripcions obertes per la 38a Marxa Popular de Cardona

Última revisió 20-05-2022 10:56
20/05/2022

La marxa popular d'enguany compta amb un recorregut de 17 quilòmetres

Un any més, el Centre Excursionista de Cardona organitza la Marxa Popular, un recorregut pels entorns de Cardona que enguany tindrà lloc el proper 12 de juny. Ja estan obertes les inscripcions anticipades al següent enllaç: https://www.inscripcions.cat/marxapopulardecardona2022/formulari_inscripcio

El preu de les inscripcions anticipades per les sòcies i socis del Centre Excursionista de Cardona és de 5€. També es podran adquirir el mateix dia de la marxa popular per un preu de 10 euros. La sortida, que serà entre les 7 i les 7.30 hores del matí de la Plaça del Vall, comptarà amb coca i xocolata desfeta per a tothom.

Recorregut

Enguany, el recorregut serà d'un 17 quilòmetres i començarà de la Plaça del Vall fins al pont de Sant Joan. Seguirà pel camí de Tavernoles fins trobar el camí Ral de Berga, seguint per la capella del Remei i fins el clot de la Malamata. Seguirà per la carretera de Berga i es pujarà per la solana de la Socarrada fins trobar el camí del cim del Remei. Seguirà per l’altre costat del serrat per la Solana de Carcaveres fins arribar a la rasa de Gargallà on esmorzarem. Continuarà pel costat de la riera i quan arribi al toll de la Guillema creuarà i pujarà el serrat per anar a trobar els dolls de l’Aigua d’Ora, creuant la riera per la Biga i passant pel costat del molí Nou. Passarà el camí de Sorba i s'enfilarà a la solana per anar a buscar un corriol que baixa per l’Obaga del Calvari. Tornarà a trobar el camí de Sorba, seguirà fins la Creu Vermella i aquí es desviarà per anar a creuar el Cardener. La pujada a Cardona es farà passant per la vall dels Nyítols.

En el recorregut hi haurà un primer control amb aigua, el segon control on hi farem l'esmorzar, amb entrepà de botifarra, fruita, cervesa, refrescos, vi, cafès.. i un tercer control on hi donarem aigua, meló i síndria. A l'arribada aixeta de cervesa fresca, gentilesa del Bar-Restaurant "El Menut de la Bauma", refrescos i un record per a tothom.