Cardona tanca la setmana santa amb 6.220 tiquets turístics venuts

Última revisió 02-04-2024 16:50
02/04/2024

  • Les dades són similars a l’any passat, malgrat el fred i la previsió de pluges
  • Divendres sant i dissabte van protagonitzar els pics més alts de visitants dels darrers anys, amb més de 1.500 tiquets venuts al dia

Malgrat el fred i la previsió de pluges i que enguany quedava molt a prop de Nadal, Cardona ha tancat una setmana santa molt positiva amb 6.220 tiquets turístics venuts durant els dies compresos entre el cap de setmana de Rams i dilluns de Pasqua.

El Parc Cultural de la Muntanya de Sal ha estat l’espai més visitat, amb 4.489 tiquets venuts; seguit pel Castell de Cardona amb 1.638 tiquets i el Centre Històric amb 93. Les dades són similars a les de l’any passat.

La gran diferència respecte l’any passat han estat els pics de visitants de divendres sant i dissabte, amb 1.634 i 1.561 tiquets venuts al dia, respectivament. Aquestes han estat les xifres més altes dels darrers deu anys.

“D’una banda, volem agrair a tots els visitants que han vingut aquesta setmana santa la seva aposta per Cardona. I per l’altra, destaquem la gran feina dels agents turístics de Cardona i de la Catalunya Central que fan possible aquestes grans xifres d’afluència”, diu Ferran Estruch, alcalde de Cardona.

Destinació familiar

Les visites més sol·licitades van ser les teatralitzades de la Muntanya de Sal i del Castell de Cardona, dirigides al públic familiar. Els dies festius es van vendre totes les entrades de diverses sessions, confirmant l’èxit de Cardona com a destinació familiar.