Salutació de la Comissió de Festa Major

Benvolguts cardonins i cardonines,

El setembre ha arribat i Cardona es prepara per viure una nova Festa Major. Aquesta afirmació, un altre any seria més o menys retòrica, però aquest any té més pes i sentit que mai.

Ens preparem per tornar a viure una Festa Major. No serà plena, perquè hi ha actes que, tal com els coneixem, avui en dia, encara no es poden fer. Però, sí viurem una Festa Major. 

Una festa Major on grans, joves i petits podran gaudir de tot el nostre patrimoni històric i cultural, d’actes més populars i d’actes nous que s’han incorporat. Serà una Festa Major amb algun canvi, però que esperem que no afectin en l’essencial: gaudir de la festa més important per a tots els cardonins.

Us proposem un ventall d’activitats que van des dels Correbous fins a un vermut electrònic, passant per una mostra d’entitats de foc, els balls de gegants, el Ball de bastons, el concert de la Banda, espectacles infantils i l’Àliga de Cardona.

Des de la Comissió, us animem que participeu en aquesta Festa Major activament. Però també, més que mai, apel·lem a la responsabilitat de cadascú. La pandèmia no ha desaparegut i el fet que tots seguim les mesures pren major importància que en altres festes passades.

Cardonines i cardonins: gaudim, celebrem, compartim, vivim intensament aquests dies... però amb civisme i la màxima responsabilitat.

Comissió de Festa Major de Cardona

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-09-2021 07:34