GeoTok, la nova visita teatralitzada de la Muntanya de Sal de Cardona

Última revisió 20-03-2023 13:19
20/03/2023

Aquest tipus d’activitats destaquen pel seu format amè i divertit, però sense oblidar els continguts

“GeoTok, la vuitena meravella” és una visita teatralitzada enfocada al públic familiar per descobrir la formació i la història de la Muntanya de Sal de Cardona d’una manera lúdica i innovadora.

La nova visita teatralitzada substitueix la del “Projecte Alquímia”, que es va crear l’any 2014 i que ha estat realitzada per 70.000 visitants.

Aquest tipus d’activitats destaquen pel seu format amè i divertit, però sense oblidar els continguts. Per això resulten ideals per a tota la família.

En busca de la vuitena meravella

Els GeoTeam són un grup de geòlegs TikTokers que s’han proposat participar al repte mundial #EightWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal de Cardona.

Un membre de l’equip, l’Àgata, la Morgan, l’Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es colarà a la visita per entrar dins del diapir amb l’objectiu de portar-hi a terme el Final Event del repte, però les coses es torçaran només entrar. El nostre tiktoker ve acompanyat d’un assistent virtual d’última generació, el 1000iU (Míliu), que participarà activament en la missió, però que no sempre ho farà de la manera esperada.

Compra d’entrades a: https://entrades.cardonaturisme.cat/ca