El Cicle Gaudí arriba a Cardona, aquest diumenge a la tarda, amb 'La dona il·legal'

Última revisió 21-10-2021 09:08
22/09/2021

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, a Cardona farà la projecció del film mensual diumenge a les 18:00h al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 26 de setembre, a les 18 hores, el film “La dona il·legal", de Ramon Térmens.

Sinopsi de "La dona il·legal”

Una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda. 

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

L'aforament del Teatre ja ha recuperat el 100% de la seva capacitat, d'acord amb l'actualització de les mesures per fer front a la pandèmia.

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/les-dues-nits-dahir/

Cartell
Cartell