A partir d'aquest divendres, a la venda el programa i la polsera de Festa Major 2021

Última revisió 13-09-2021 07:49
01/09/2021

La Festa Major de Cardona, que se celebra del 10 al 14 de setembre, es presentarà demà a les sis de la tarda i se'n podrà consultar tota la programació al web municipal cardona.cat

A partir d'aquest divendres, 3 de setembre, ja es podrà adquirir el programa de la Festa Major de Cardona d’enguany per un preu de 3 euros, amb la polsera inclosa. Els punts de venda habilitats són la Llibreria Viñas, la Llibreria Mercat, l’Estanc del Barri Nou i la Botiga de La Coro.

Amb un total de 41 pàgines, el programa, disseny del qual és obra d'Erika Escudero, compta també amb un extens apartat de textos dedicats als 125 anys de la barberia Cal Moreno, a la culminació de la restauració de l'orgue, als 25 anys de Music-on, al centenari de Joan Roure Jané o al 153è. aniversari de Josep Cardona i Agut.

A més del programa, també es podrà comprar, pel preu d’1 euro, la tradicional polsera de Festa Major, el mocador o el cartell del programa. Enguany, els beneficis de la polsera aniran destinats a Music-On pel seu 15è. aniversari.

Els punts de venda de la polsera són la Llibreria Viñas, la Llibreria Mercat, l’Estanc de la Fira, l’Estanc del Barri Nou, Fotografia Boixadera, la Botiga de la Coro, la Farmàcia Manel Sala i l’Oficina de Turisme.

Programa i polsera de Festa Major
Programa i polsera de Festa Major