El Cicle Gaudí arriba, aquest diumenge a la tarda, a Cardona amb "Uno para todos"

Última revisió 16-02-2021 18:18
19/01/2021

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, a Cardona canvia el format, que passarà a fer-se en diumenge a les 18:00h

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 21 de febrer, a les 18 hores, el film “La boda de Rosa”, sota la direcció de Iciar Bollain.

Sinopsi de "La boda de Rosa”

A punt de fer-ne 45, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa.

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda. Aquesta és la segona edició que es fa en diumenge; des de l’organització s’ha apostat per fer un canvi en el format del Cicle Gaudí, que fins ara se celebrava un dijous cada mes a les vuit del vespre i ara passa a un diumenge a les sis cada mes.

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/la-boda-de-rosa/

Cartell
Cartell

Documents adjunts