Continuïtat del projecte "CulturaMent" amb un taller de memòria per a persones grans

Última revisió 15-09-2023 13:16
15/09/2023

L’activitat tindrà lloc els dijous al matí, al Casal Cívic, entre el 21 de setembre i el 30 d’octubre

En el marc del programa “CulturaMent”, un projecte impulsat des del consistori amb l’objectiu d’apropar la cultura a les persones grans, s’ha programat un taller de memòria, una activitat que té l’objectiu d’ajudar a mantenir i millorar les capacitats cognitives a través de l’art i la cultura cardonina. Serà al Casal Cívic els dijous de 10:30 a 11:30 hores, del 21 de setembre al 30 d’octubre. L’activitat està dirigida per l’Associació sense ànim de lucre GIGA, que té la finalitat de donar servei a persones i famílies que conviuen amb alguna malaltia neurodegenerativa o dany cerebral adquirit.

Durant cada sessió s’entrenarà la memòria, l’atenció, el llenguatge i el raonament, entre altres, per poder crear estratègies que intervinguin positivament en potenciar o mantenir les diferents funcions cognitives.

Consolidació del CulturaMent

El programa “CulturaMent”, que es consolida amb la seva segona edició, promou activitats culturals i apropa la cultura, en totes les seves vessants, a les persones grans i amb problemàtiques de salut mental.

El taller, que és gratuït, està adreçat a persones a partir de 65 anys i cal reservar places al mateix Casal Cívic.